Follow Untuk Kesan Kentut Yang Maksima

2 January 2012

OMG Kentut : Gambar Seksi Amalina Che Bakri Tersebar

Korang ingat lagi tak dengan Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004 yang mendapat 17A1 dulu tu? Nur Amalina telah melanjutkan pelajarannya ke luar negara dalam bidang perubatan di University of Edinburgh dan menjadi contoh ramai ibu bapa di Malaysia ini untuk diikuti oleh anak mereka.


Namun, terbaru sekali, pelajar yang berasal dari Kelantan itu dikatakan telah lupa apa itu budu dan cecaluk apabila kini tidak lagi bertudung dan berpakaian seksi. Gambarnya itu telah tersebar selepas dia memuat naik ke Facebook.










ps: budak nerd memang selalunya culture shock bila masuk universiti...


source

12 comments:

dokiStory said...

baiklah blajar di malaysia je..

Atiqah Razak said...

tak best bila jd camni.

Tukang Kentut said...

harap2 dia berubah la kan

miSpYeja said...

tak thu lh ckp ap..ada bloger lai tulis edit photoshop..ada plsu ada benar apa2 pun harap dia berubah dan minta ampun pada fmly dia tu je

Tukang Kentut said...

harap2 pun mcm tu la

Anonymous said...

mcam beruk..

Luqman Sempoi said...

sorang lagi buat malu

YATZAKIE said...

xtau nak ckp pe...dia ngan tuhan je yg tau..emm

Anonymous said...

Stiap kelebihan pasti ade kurengnye....

Anonymous said...

Stiap kelebihan pasti ade kurengnye....

Anonymous said...

Astaghfirullahal'azim....moga2 dia sedar...dia pernah menjadi idola saya...kak,tlg ingat kpda yg satu dan yg maha esa kak....

Miss Mulut Pedas said...

YA ALLAH YA AMPUN YA KARIM .... jangan la memalukan mak bapak... tolong lah kembali ke jalan yang benar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...